Restgarnsfest

Jag tog fram olika rester i vitt/natur under hösten o tänkte att det här kan bli någonting. Det är trevligt att bli av med lite rester ibland och det är ett bra sätt att ta fram garn o titta/känna o fundera. Garnerna är blandgarner i alpacka/ ull/nylon-varianter samt bambu/ bomull.

Benvärmare stickad av DesignKatrina
Benvärmare

Det första blev ett par benvärmare till en jobbarkompis som frågade om jag kunde sticka. Ibland säger jag ja till förfrågningar, det beror på hur mycket jobb det blir och vad jag gör annars. Jag har inte använt mönster här, jag har stickat raka tuber med flätor.

Mössa

Det blev garn över så jag stickade också en mössa o tänkte på en familjemedlem när den blev klar! Så jag sparade den till julklapp. Mönster: Smarta mössan av Lisa Åkerberg. Jag la dock till flätorna själv. Jag blandade in nåt mer fluffigt garn i detta också så den blev fluffigare än benvärmarna.

Relaterat inlägg