Woolheart socks

Hjärtesockar stickade av DesignKatrina

Lagom till jul blev sockorna till dottern klara. Hon har haft andra glittriga sockor av tunnt sockgarn som är för små nu. Det var favoritsockorna. Så det var dags för nya, alla behöver tunna stickade sockor! Denna gång stickade jag flerfärgsstickade sockor, för att det var roligare!

Mönster: Woolheart socks av Inger Berg. Jag valde detta mönster eftersom det passar med hjärtan till dottern. Plus att mönstret har en kil vid hälen och det är alltid den bästa passformen för sockor i fler färger (utan kil kan det vara lite bökigt att få på sig sockorna). Jag kanske stickar ett par i vuxenstorlek någongång också, de var roliga att sticka!

Ändringar: Jag valde att fortsätta på mönstret vid tårna istället för att bryta av till enfärgat. Jag använde mig av patentstickning på hälen, tänkte att det ska bli bättre hållbarhet.

Garn: Cewec Salida glitter + Lang yarns jawoll superwash 75/25.

Relaterat inlägg