Kontakt
Mejla mig vid frågor, se mejladressen i bilden. 
 Jag tar inte emot beställningar.


”What one sees depends very much upon what one is looking for.”
Hurley, Chris, Parallel provenance (If these are your records, where are your stories?), 2016, s 14.


Precis som att man kan tolka information olika (som citatet ovan) är det samma sak med skapande. Det finns oändliga tolkningsmöjligheter, skapande möjligheter och en frihet i uttryckssättet som tilltalar mig. Där finns min utgångspunkt. Jag har stickat och sytt sen jag var barn och det är en stor och viktigt hobby. Jag har lärt mig själv efter vägen och därför tycker jag om utmaningar i handarbetet, det ger erfarenhet. Inspirationen hittar mig alltid och behovet att skapa finns alltid, vilket då och då resulterar i stickmönster! Utmanande, tidskrävande men väldigt givande. 

Skrivande och handarbete går hand i hand, jag vill skicka ut mina tankar, idéer, projekt och allt som har med skapande att göra. Ibland kan mitt skrivande vara upptaget av studier, där man ju också skriver mycket, och därför blir det lite mindre tid hit än vad jag ibland velat. Jag skriver också lite på Sticka föreningens blogg

Av kärlek hamnade jag i Norrköping, sen 2009, bor här med min man och barn. Mina rötter finns i  Ångermanland. Jag studerar arkiv- och informationsvetenskap på universitet, 2018 – 2021.  


Mina mönster
mönsterbutik på Ravelry
mönstersamarbete med Falkgarn
mönster hos Sticka.org


Katrina