Bomullssockor

Jag har faktiskt inte råkat på sockgarn i bomull förut (vad jag vet), alltså bomullsgarn med nylon så det blir slitstarkt. Det var dottern som hittade garnet och tyckte det var fint. Rosa o melerat o trevligt. Så det första jag testat att sticka nu är ett par sockor till dottern. Definitivt sticksvänligt och bra till mitt barn! Det här var en genomgående trevlig stickning och ännu ett litet projekt klart.

Sockor av bomullsgarn stickad av DesignKatrina.

Mönster: mest eget hittepå, stickat tån- upp.

Garn: Cotton Tutti Frutti Color från Schachenmayr Regia.

På gång: de andra stickningarna jag har igång är flertalet koftor i olika material och några sjalar!

Samtidigt vill man ju börja på en och annan vårtopp. Det vore väl bra att avsluta nån kofta först, kanske…

Relaterat inlägg