Gott o Blandat

Så här i semestertider och efter så hinner jag inte med bloggen riktigt, ja jag har ju haft lite annat för mig så att säga! Gift mig o allt som hör därtill. Så jag har en del saker som jag inte hunnit visa.

En babymössa som jag virkat av garnet Molly (Alpacka). Jättestora tofsar och stora ränder i brunt och naturvit. Denna mössa gjorde jag i början av juli, tror jag. Hade just blivit klar med bröllopsklänningen o tänkte att jag kunde ta en liten beställning.
 

Samma beställning, men här grå babymössa och ’blöjbyxor’ till en babyfotografering. Virkat i garnet Dou (jätbo garn). Byxorna virkade jag efter ett mönster som jag köpte i våras. 

Jag gjorde halvvantar till min mor i Alpacka från Naturgarn. Det är en väldigt vacker blå färg. Mönster på framsidan. Mudden är inte den vanliga *1r, 1a* utan jag gjorde den lite sötare!

Jag gjorde lite mera stickat till mor (som fyllde år i juni). Jag testade att sticka i garnet Big Fabel (drops) som jag inte provat att sticka med förut. Jag köpte 200 gram garn. Det var riktigt behagligt. Stickade sockarna efter mönster på drops. Jag ändrade dock längden på skaften.Efter sockarna hade jag garn över, vad gör man då, nåt litet…
Hittade ett mönster på pannbandet och stickade det också. Fick garn över ändå, så det räcker länge!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg