Garn garn himmelrike!

Jag fick post idag, vem kan ha beställt garn tro! Jag gillar varningstexten i banderollen: ”knitting can be addictive!” Bäst att skicka ut varningen till alla ovetande! Inte bara det, garn är väldigt trevligt också.

Det ska bli så spännande att testa detta garn Crazy Zauberball. Det har varit på radarn rätt länge och man suktar… tillslut så slår man till. Känns som ett härligt mysigt kvalitetsgarn, alldeles alldeles underbart…

Man får beakta att, som allt annat är kvalitet att föredra framför kvantitet. Det finns trista fantasilösa garner på lågpris- ställen visst, men det vill man inte ens ta i. Sen finns det oerhört vackra och tåliga garner som triggar fantasin på en gång! Det är det som gör att man gärna lägger pengar på hobbyn.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg