Sy-magi

”This is where the magic happends”
som de brukar säga om sovrummet i såna program där folk visar upp sina fina hem.

Hos mig är det här som ”sy-magin” händer. Här är min hörna.
Skulle egentligen velat ha ett eget rum till allt detta och fler bord. Men det går, javisst!
Delat plugg- och matbord, där är väl det lilla problemet. Men nåväl! Det funkar ju!

Min kära trogna maskin fungerar nästan lika bra än. Husqvarna är grejen!

Just nu är det väskan till Majsan som sys.
Det syns på alla papper, tyg, delar av saker, sytråd, osv. Brukar se värre ut än såhär. Men jag kan ju inte klippa och sy på samma gång så då måste jag lägga ner tygen på stolen. Påse med skräp och liten påse med alla tillbehör som ska pryda väskan. Ja väskan är definitivt igång nu. Och det känns bra!
Jag måste bara köpa ett tillbehör till innan jag kan sy klart första delen…

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg