Second hand fynd!

Billigt garn, garn som passar mig, garn som säger ”köp mig” fanns idag på Röda Korset.
Glad i hågen, det blev inte så många kronor! Härliga garner!
Det återstår att se vad det blir av dem någon dag.

Det är svårt att blogga under december månad.
Det är hemlighetsmakeri på hög nivå, som jag egentligen vill berätta om men kan inte! Hemlisar som avslöjar sig efter julafton. Ja då jäklar blir det inlägg!
Andra julklappen är i alla fall gjord.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”Second hand fynd!”

 1. Läckert garn! Visst är det kul när man hittar garn billigt på second hand. Man kan liksom köpa utan det minsta dåligt samvete – man har ju så mycket garn redan…. Har använt kattmössan flitigt nu nä det blivit kallare. Den är SÅÅÅ skön!!

 2. Hittade din blogg av en tillfällighet.Dej sparar jag bland favoriterna,helt klart.Nu blev jag nyfiken på och testa dubbelstickning.Har ett barnbarn som vill ha en döskallemössa.Måste ta och testa om jag klarar att sticka en sådan.Fast det får bli efter jul.

 3. HejHopp!
  Snyggt garn du fyndat,var på kupan jag me och köpte 600gr turkost garn
  en ullblandning av något slag,(40kr). Kan du maila din adrs.
  jag är helt slut efter Jamtli helgen,så i dag har allt gått i ultrarapid…asg:)

  Ha dé!

Kommentarer är stängda.