Garnshopping och nya fina kort

Jag har inte kunnat börja med någon beställning runt nyår eftersom garn ännu inte var inköpt (helg/röda dagar). Så jag tänkte jag startar ett litet projekt tillhörande min drakmössa, fast dessa ska bli fingervantar. Tjusigt! I väntan på garn…

Jag har gått och köpt en trevlig liten kamera eftersom min så strategiskt helt gav upp dan innan julafton. Den har ju krånglat hela hösten.
Tur i oturen har det varit jul så det blev en kamera av julklappspengarna. Kravet var bra makro! Så man ta bra kort på nära håll.

Därför har jag varit upptagen med lekande med bilder de senaste dagarna!
Tog en trevlig pysselbild, som ni ser ovan. Klickar man på bilden för att få den större så ser man verkligen garnet i detalj! Så häftigt. Jag är jättenöjd med nya kameran!


Idag har jag varit till arbetsförmedlingen och sagt hej. Från och med idag är jag helt arbetslös. Någon som har ett jobb till övers? 🙂

Jag har även varit och shoppat lite garn till diverse beställningar. Kanske byter ut något garn, jag får se! Har även gjort några mönster så kan jag i princip sätta igång med två mössor med motiv i alla fall… tre imorgon kanske. Fast en mössa i taget förstås.

Och så har jag ju en väska att sy på, fast jag är inte hemma hos mig än. Det blir så fort jag kommer hem till min symaskin!!

Jag är jätteglad och överväldigad
över att jag har fått in nästan
50 anmälningar på
min tävling under 3 dygn!
Så häftigt! Tack för alla fina ord!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg