Vinn en mössa med motiv!

Årets första utlottning!
Jag firar 10 000 besökare!
Weee! Känn min glädje!

Vinsten:
En mössa med motiv

– ett beställningsjobb.

Det är en dubbelstickad mössa, det betyder att mössan är vändbar och att motiv & mönster blir spegelvända på andra sidan.
Se bilderna ovan!
 • Du bestämmer två färger -som går att skilja från varandra så man ser mönstret, ex. något mörkt och något ljust.
 • Du ger ett förslag på motiv så försöker jag skapa det motivet! Eller ev. om du har sett ett motiv som du gillar på bloggen.

Det kan komma en mindre vinst till en nummer tvåa,
vi får se om jag kan hitta på nåt skoj.
Det är i så fall något liknande den första vinsten.


Så här gör du:
 • Lämna en kommentar i detta inlägg om att du vill vara med i tävlingen! Lämna kontaktinfo (blogg, mail-adress eller liknande) och ev. vad du har för tankar om ifall du vinner.
 • Har du en blogg och vill ha en extra-lott så berättar du om tävlingen och ev. lånar bilder, sedan kommenterar du en gång till i detta inlägg med länk.
  Den andra kommentaren är för att jag lätt ska kunna räkna antal tävlande när tävlingstiden är avslutad. Ingen andra kommentar – ingen andra lott.

Varför inte maila dina kompisar och berätta att man kan vinna en jättesnygg mössa?


Jag kommer ha denna tävling öppen
till den
31 januari vid midnatt!
Nedräkningen är påbörjad!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

112 svar på ”Vinn en mössa med motiv!”

 1. Woohooo! Vilken underbar tävling! Och av en rolig anledning! Klart jag vill vara med! Jag är ju lite av en "sucker" för det kontrastrika, så skulle jag vinna (vilket jag hoppas starkt) så är jag inne på svart-vitt, eller varför inte rött-svart! När det gäller motiv så… Ja, inget pluttinuttigt utan antingen något "tidlöst" eller något tufft 🙂

 2. Vilken drömvinst, tänk en med råttor kanske eller en riktig arbetshäst, och färger går väl bra med alla för mig

 3. Länkar oxå så klart,motivet får jag återkomma till om jag skulle vinna..Önskar dej en God Fortsättning på det nya året!kram igen=)

 4. Vilken bra idé;) Jag vill en mössa med fienden från Bubble-Bobble förstås! En mörkblå fiende mot en mörkröd bakgrund. Fast ljust nog så att det blir kontrast förstås.

 5. Lott nr:1

  Åhh, vad skoj! Jag har kikat runt lite bland dina saker och du är verkligen grym!

  Om jag vann skulle jag vilja ha en en Asieninspirerad mössa. Om det går?! Kanske något kinesiskt tecken eller liknande?! Gärna i rosa och svart. Jag är dock öppen för förslag. Jag tyckte även döskallemössorna var coola =)

  Hoppas, hoppas, hoppas!

 6. Min grabb såg mössan med dö skallen på och blev över förtjust. Tänk och få den stickad i neongrönt mot svart botten. Hoppas på tur för grabbens skull. Eller om du kan sticka ett svärd eller nå annat grabbigt.
  Han älskar Starwars resp. Simsons. Du kan ta den färg du vill, bara svart är med.

  Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.
  hockeytossan@hotmail.com

 7. Jag är gärna med o tävlar om en häftig mössa! Om jag har turen att vinna skulle jag vilja ha den i svart och lila och med en stor stjärna på =).

 8. Självklart vill jag vara med i tävlingen. Dina vändabara mössor är ju helt underbara!

  Färger: Svart och Rosa… (oväntat)

  Motiv: Noter

  Vi ses i "vår" världe 😉

  Kramar

 9. Jepp, även jag vill ha en chans att vinna. Om jag mot alla odds skulle vinna vore det kul med en mössa som matchar de orangea väskorna jag har 🙂 Med ett svart mönster, kanske snöflingor eller så 🙂

 10. vilken ovanlig tävling – och vilken underbar idé:)

  jag erkänner – jag föll pladask för kattmössan i lila och svart. så om jag vinner så får det bli en sådan:)

 11. wow klart jag vill vara med i denna tävlingen… favorit bland dina var döskallen… men jag skulle vilja ha en ödla tror jag i svart med orange eller röd kontrast färg ojoj nu hoppas jag på världens tur ska börja jobba och är ute flera timmar per dag så det skulle vara toppen att klä sig i en snygg mössa:)
  asawallgren72@hotmail.com (blogglös)

 12. Vilka fina mössor! Glad att jag hittade till din blogg, jag är ju en riktig mössperson! Köper flera nya mössor om året… Jag vill vara med och tävla! Vinner jag skulle jag vilja ha en med en sol i mörkbrunt och knallgult!

 13. Jag vill också vinna!! Mössan med katterna tycker jag är helt underbar – den skulle jag vilja ha, eller en mössa med en igelkott. Antingen i färgerna svart o lila eller rött o svart.

 14. vill gärna vara med och tävla om de fina mössorna och skulle jag ha turen på min sida så skulle jag vilja ha en döskallemössa gärna i svart och rött till min lilla kille som älskar allt med döskallar

  Hoppas på en massa tur:)

  Linda
  karlssongranberg@hotmail.com

 15. hej . skulle behöva skaffa en mössa till min pojkvän, för det gör han inte själv. men det vore ju underbart att få designa den själv också. svart och rött tror jag skulle passa!. martina_holst@hotmail.com

 16. Hej! Jag vill gärna delta. En mössa är vad jag behöver.
  Om turen är på min sida skulle jag vilja ha en mössa som är svart och lila. Det skulle vara roligt att ha ett ansikte av en nallebjörn på framsidan och OM det går att fixa bokstäver vore det roligt med texten "Bad hair day" också.

  Nu håller jag mina tummar!
  Kram Sandra
  (santtu_nyberg@hotmail.com)

 17. Oh, jag skulle absolut vilja vinna! 🙂 Efter att ha blivit av med min favoritmössa förra året så har jag ännu inte hittat någon ny som är bra och fin nog.. 🙁 Därför skulle jag om jag vinner, faktiskt vilja ha en mössa som lite liknar den jag förlorat, så jag vill ha en mössa som ser ut som döskallemössan som du gjort men med en fjäril istället för en döskalle. Färgerna ska vara svart och blått.

  Håller tummarna nu! 🙂

 18. Hej självklart vill jag vara med i den här tävlingen. Om jag vinner skulle jag vilja ha en ängel som motiv. Färgerna ska vara svart och orange. Hoppas på tur. Tack för din sida. Önskar att jag också kunde sticka dubbelstickning.
  Carina
  njcala@hotmail.com

 19. Och nu har jag också länkat till din tävling! Länken finns i högra sidospalten på min blogg och jag låter den ligga uppe t.o.m. sista tävlingsdan.

  Häls. F

 20. Fina mössor! Önskar att jag kunde sticka så också, men t.o.m. enkel mönsterstickning i två färger är nästintill oöverkomligt för mig.
  Nå, om jag vann så tror jag att jag skulle vilja ha en mössa med en tax på. En liten, men lång, en som är runt hela mössan och biter sig själv i svansen 😀
  Som min egen lilla korv-hund!

  /F

 21. Vilken utlottning! Självklart hoppas jag vinna! Här där jag bor behövs en fin mössa. Massor av snö och kallt! Vad roligt att hitta till din blogg. Jag återkomemr gärna.

 22. Vilka snygga mössor. Om jag vann så skulle färgerna vara svart å turkost motiv en stjärna eller döskalle tror jag.
  Håller tummarna nu
  miros79[at]hotmail.com

 23. Klart man vill vinna en så snygg mössa och sedan få välja motiv gör inte saken sämre 🙂 jag länkar självklart på min blogg

 24. En mörkblå mössa med en gul krona till en liten prins önskar jag mig. =) Det finns så mycket rosa med prinsesskronor till småtjejer men om man har en prins då..?

 25. Hej! Vad roligt att jag hittade till din fina blogg och att du har tävling dessutom. Grattis till alla besökare du haft.
  Jag vill självklart vinna en fina mössa i svart och lila. Mönster vet jag inte än.
  Kram Birgitta

 26. GRATTIS till 10 000!!
  Vilken rolig tävling!
  Skulle jag ha en sån tur att vinna skulle jag vilja ha en/flera rosor på min mössa. Röda med svart botten kanske.
  Lycka till i fortsättningen med din blogg!

 27. hej, jag vill jättegärna vara med! jag ska vara så tråkig och säga att jag vill ha en mössa i svart och vitt. med motivet av en uggla, för att allt ska matcha med de fingerlösa vantarna jag vann från Bizens blogg. länkar direkt!

 28. Ett sånt kul pris 🙂 Jag vill gärna vinna… Rött och vitt kanske… motiv får jag fundera på om det blir aktuellt!

 29. Grattis till 10 000 & finfin utlottning! Är själv en stickgalning, men har aldrig fattat hur man dubbelstickar. Om jag vann skulle jag vilja ha en mössa i 2 gröna nyanser med mönster av grodor/groda, eftersom Grodan är min sons smeknamn:)
  maria.achren@gmail.com

 30. Hej, Jag vill vara med och försöka vinna,jag skulle vilja se en röd och svart stickad mössa med döskalle! Jag länkar på min blogg = 2 lotter

 31. En förstagångsbesökare i din blogg, men jag kanske surfar igenom dina gamla inlägg och ser om jag ska börja läsa din blogg. 🙂
  Mejladress: fedexpoodle@gmail.com
  Ifall jag vinner skulle jag gärna få en mössa med björnmotiv i grönt och vitt. 🙂

 32. Hej! Hittade via en lång länkväg men det var supertur att jag hittade hit. Kanonfin blogg med mycket intressanta saker att inspireras av. Jag vill gärna vinna en designad mössa!

 33. Vilken härlig tävling!
  Ifall jag vinner vill jag ha klar rosa eller lila och mörk grå Motivet då… något med stickning at göra 😀

  Ps. Älskar dina väskor!

 34. Åh, vad duktig du är! Jag skulle jättegärna vilja vinna den här till min fästman med ngt personligt motiv på. (Då kan jag stjäla mössa han har nu, lol)

  Du kan hitta min info på min blogg.

 35. vilka snyga mössor.Om jag skule vina en skulle den vara röd och svart eller röd och vit med elefanter eller hjärtan till min mamma. henes favorit mössa blev stulen på jobbet och nu har hon en ful köpe mössa.det är inte mamma i den.just det GRATTIS!
  Lotta

Kommentarer är stängda.