Mössa med drake

Vilket trevligt avslut på året att få färdigt
min superfina mössa med drake!
Mönstret har jag, som jag nämnt, jobbat på under hösten och är högst personlig: det är min tatuering jag har på ryggen. Om än mindre i denna version. Här kommer en liten jämförelse:


Jag har faktiskt ett öga på den stickade draken, bara det att färgskillnaden inte var så stor just där. Eftersom jag använde ett melerat garn så kan det ju bli så. Ett riktigt snyggt melerat garn! Nå, ögat på draken blev beige. Men det tycker jag funkar bra.

Mössan är – såklart – dubbelstickad.

Garn: Fabel (Drops) som var härliga att jobba med! Jag fick ju två garner i melerat grönt innan jul som jag använde bl.a.
Stickor: nr 3,5.

Innan jag började på mössan gjorde jag ett stickprov för att besluta mönster och antal maskor, osv. Själva planeringen. Mönster gör jag i datorn och skriver ut så man kan anteckna på det.

Jag har sett att gränsen för 10 000 besökare
har blivit passerad

och jag kommer självklart ha en utlottning!
Håll utkik, den kommer imorgon! 😀

Mer dubbelstickat!
(Bl.a. mössor med motiv)

Till sist: Gott Nytt År!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

4 svar på ”Mössa med drake”

  1. Du e så duktig på dubbelstickat,jag måste lära mej det ser att man får inte nog av dubbelstickade alster..det får jag ha för i år att jag ska lära mej det ..ha en god fortsättning på det nya året!kram=)

Kommentarer är stängda.