Många bollar i luften

Kom ni ihåg denna bild, då jag hade börjat på ett par sockar?
Underbar färg på garnet, verkligen!
Jag har stickat på de här sockarna på väg till och hem från min praktik och de har växt…


Så ”spårvagnssockarna” är nästan klara nu, jag har bara toppen kvar på andra sockan. Har stickat dem samtidigt. Så det blir kanske på måndagmorgon som jag stickar klart dem?
När dem är klara har jag tänkt börja ta med lite virkat.

Vet någon förresten hur man kopplar mobilen till bloggen så man kan blogga från mobilen? Jag har försökt efter konstens alla regler att få till det vill sig inte.

Garn, garn, garn!

Det är lätt hänt att man bara köper garn bara för att. Dock har dessa garner en tanke bakom det hela. Ett projekt till som jag har tänkt på ett tag! Yey!
Dubbelstickade muddar, det är planen. Jag har en del garn i lådorna som ska användas också. Så det blir spännande. Har tänkt det orange Fabel med ett svart Fabel garn, de två Fabelgarnerna bredvid ska jag mixa ihop. Så ska jag mixa ihop lite Delight med varandra är det tänkt.

Men först…
Ska jag bli klar med mitt högst jättehemliga dubbelstickade projekt.
Ni ska få tjuvkika lite.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

5 svar på ”Många bollar i luften”

  1. Har du iphone? Jag tog hem en app som heter blogspace och det funkar ok, lite knäppt att placera bild och text som man vill men blogga kan jag.

  2. Skapasaker: Nej jag har ingen Iphone. "Innemobilen", fast jag vill hellre ha min jättfina ljusblåa mobil. 🙂 Skicka in mms till blogger funkar inte för mig. Dumt värre.

  3. Sockgarnet är jättebra mot torr hud faktiskt! Både när man stickar med det och använder plaggen. Har använt det till en sjal som blev mjuk och skön.
    Jag har faktiskt inte försökt att blogga med mobilen än men skriv gärna om/när du lyckas.
    Ska bli spännande att se vad den hemliga stickningen ska bli…

Kommentarer är stängda.