Röd stickad Barnponcho

Det här är ett riktigt  restgarnsprojekt! 
Jag hittade lite garner hemma i garnbyrån som jag har använt i
denna barnponcho

  • ca 70-80 gram rött/mörkrött Teddy-garn
  • ca 10-20 gram brunt Teddy-garn
  • 50 gram rött reagarn från Panduro till avslutande kanten. 

Jag tror inte att någon av garnerna finns i handeln längre.

Jag har inget mönster att dela med mig av, även om jag hade velat. Jag körde bara på känn och på mått. Det är ju det jag är bäst på. Ponchon är 60 cm på bredden (bredaste stället) och ca 40 cm hög. Beräknat att passa till barn i ca 3-4 år.

Det är första Ponchon jag har gjort och jag måste säga att den blev riktigt gullig! Längst upp finns en liten knapp som man kan välja att knäppa eller ha uppknäppt. Det här fluffiga garnet passar bra till ett sånt här plagg! Jag är alltid glad när jag hittat något att göra med garner som legat hemma länge, samt glad och nöjd över att det blev så bra.

På bilden ovan har jag inte använt blixt i kameran, det blir lite skillnad i färg. Ändå är det dock bilden längst upp i inlägget som står närmast i färgskalan.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Röd stickad Barnponcho”

Kommentarer är stängda.