Jul 2017

Jag hade tänkt sy lite julklappar, men jag har varken hunnit eller orkat sy i dec av flera anledningar. Men jag sydde till lillans julklänning nån dag innan jul! 
Mönster:  en rolig festklänning från Ottobre design. Den passade till tyget jag hade hemma.

Tyg: ett guld-glittrigt stretchtyg som jag köpte nån gång under året.

Klänningen blev lite stor, men det gick ändå bra använda och att snurra i! Det var väldigt viktigt att det skulle vara en tomte fram,  så vi pressade fast en tomte med släde. Tror säkert det funkar nästa jul också!

Ett par små sockar har jag stickat  i julklapp, hoppas mottagaren tycker om dem! Som sagt hade jag tänkt sy, men det var lättare att få till nåt stickat (för sticka kan man göra varsomhelst).

Mönster: Tå-upp-socka med Fleegle heel från Järbo garn.
Garn: Sport från Falkgarn
Stickor: nr 4

Det här var ett väldigt lagomt litet projekt och en god utsäkt att testa garnet! Jag tyckte om randningen på detta garn, det är mest lila nyanser. Har lite andra idéer för garnet också!

Jag vill också passa på att önska
Gott Nytt År 2018!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Jul 2017”

  1. Så fin klänningen blev! Men jag hade inte sett tomten på framsidan om du inte hade pekat ut att den fanns där:) Och ja, den ser väldigt snurrvänlig ut:)

    Tycker att man skall ha lagom många åtagande till jul, så att det inte blir för mycket med allt:)

    Gott Nytt År, önskar dig ett riktigt fint 2018!

  2. Lite diskret märke på klänningen gör inget, det är för lillans skull o hon blev nöjd! Visst ska man ha lagom att göra, man får sålla bort ibland! 🙂

Kommentarer är stängda.