Vinterset 2018

Jag har stickat klart setet med mössa o vantar till mig själv nu också, det här är alltså mönstret till Falkgarn. Jag är så nöjd med det så jag ville ha egna! Det har inte varit så brått att få klart, men nu är det klart i vilket fall! Det går fort när man börjar, såklart på stickor 4.5 mm. Skön kontrast till ett annat projekt där jag har stickor 2,5 och 3 mm!

Mössan är varm och mysig, rätt perfekt för vädret nu. Väldigt mjuk o skön. Det var en sån där mössa som helt enkelt bara behövde en garnboll, det ser bra ut!
En bild på vantarna fick vi också till. Det är min man som tagit bilderna!
Garnet Leonore är ett ull- blandgarn och är följsamt att sticka med. Det är inte så tvinnat och är mjukt.
Med detta är det också årets första inlägg. Jag ska även försöka fundera ihop nån form av handarbets- årskrönika för 2017. Vet inte var jag ska börja just nu, det klarnar nog!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Vinterset 2018”

  1. Det är jättefint! Kombinationen färg, ränder och mönster ger en fin helhet. Men bäst av allt är nog den lilla tofsen som verkligen är pricken över i:et:)

Kommentarer är stängda.