Möta våren

Den senaste tiden har idéerna, som brukar komma, inte funkat på ett eller annat sätt. En bra idé ska vara enkel och mina har bara blivit krångliga. En regelrätt svacka och det är rätt oinspirerande. Men det är helt okej! Jag stickar på min flerfärgsstickade kofta som verkligen är slow-fashion, det tar tid och det får ta tid (se förra inlägget). Men annat jag startar, nä, det har inte funkat.

Alltså behöver jag lägga upp en vår-stickning! Tunn bomull, knallrosa och lite spetsmönster – det borde göra susen. Det här sammanfaller med ett behov i dotterns garderob av en tunn vår-sommarkofta i bomull. Vi brukar köpa en tunn bomullskofta till våren men varför inte sticka en… eller pröva att sticka en.

Jag har hittat ett mönster, det kan gå lite bättre då. Dessutom vill jag inte sitta o räkna på maskor och mått och ökningar just nu. Jag kommer dock att anpassa mönstret lite till att kunna sticka in en struktur i spets. Hoppas att det är en idé som funkar. Håll tummarna!

Relaterat inlägg