En himla massa färger

Det kommer en känsla av tillfredsställelse att använda upp gamla garner som legat i garnförrådet en länge tid.

Detta är restgarn i olika färger av ett Järbo-garn i bomull som inte längre finns att köpa. Har funderat ett bra tag vad jag ska göra av denna mix av färger! Jag har ett nystan rosa, ett grönt, ett blått, ett halft nystan vitt och lite lila.
Häromkvällen dök tanken upp att en färgglad handduk/kökshandduk skulle vara kul att göra.

Jag har börjat på nåt slags virkmönster här så får vi se hur stort det blir och hur det utvecklas efter vägen!

Jag håller också på att sticka sista ärmen på koftan. Det var lite för varmt för att sticka i alpacka i augusti (fast det var trevligt att värmen kom!) men nu verkar hösten vara på ingång. Det betyder att det är dags att få klar koftan nu.
Jag gillar hösten, det är något speciellt att få kura in sig i stickade tröjor och njuta av de vackra färgerna i naturen. Det är min favoritårstid. Förra året var jag mammaledig och kunde ta promenader med vagnen och inspireras av naturens nyanser och former. Numera är det lite svårt att hinna med, men jag gör mitt bästa för att hitta lite handarbetstid då och då. Jag säger välkommen till hösten!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg