Maska för maska

Ibland går tiden fort, att det var förra helgen jag bloggade sist!
En del veckor är såna, det är tungt och man är trött och man jobbar o jobbar. Man tar en dag i taget. Skönt med helg nu!

Jag har också stickat massor på Ileana-tröjan också, det går i rasande fart. (Bild t.v.) Inte hunnit ta nåt kort än på hur väldigt långt jag hunnit, det ska jag väl lyckas med under helgen!

Någon frågade i kommentarer om jag hade nystat de stora nystanen själv till detta projekt, svaret är både ja och nej! Jag har en vindel och en liten nyst-maskin man vevar så blir det ett fint nystan. Dock var dessa nystan på 250 gram och jag fick nysta sista biten själv. Jag köpte den på vanliga garn-butiken.

min nyst-maskin
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Maska för maska”

  1. Ja jag skas oxå skriva ett inlägg idag , håller med om att tiden går alldeles för fort emellanåt men så är det ju.. Det ser bra ut!Ha nu en härlig helg, kram =)

Kommentarer är stängda.