torsdag 12 januari 2012

Ileana Pullover - del 1.

Gissa nu vad jag har gjort sen sista inlägget i förra veckan?


Jag var ju bara tvungen att göra mina fina (Fleece Artist) Margaree- garnhärvor till nystan (varje härva är på 250 gram) och testa ett stickprov!!

Och gissa vad? 
Stickprovet visade 17 m*21 v med stickor nr 5! Enligt mönster till Ileana Pullover ska jag ha 17 m* 24 v på stickor nr 5. Snacka om flyt! Det är bara att köra på. Det gör inte mycket att varven är något olika, det är lätt att anpassa.Så att köra på, det var jag ju tvungen att göra....
Avancerad mönstersticknning minsann, och det ser ju faktiskt ut att bli rätt! Jag bara slänger mig ut i det okända och gör ett mönster till punkt och pricka, utan att förstå helheten så som jag vill göra. (Jovisst, jag har översatt mönstret, men det betyder inte att jag fattar hur alla omslag och ihoptagning blir.) Jag känner mig lite modig.


Det blir så snyggt!!
Jag som inte skulle börja än, men nyfikenheten och "klia i fingrarna-syndromet" dominerade totalt. Vad kan det annars göra när man ser garnet?

2 kommentarer:

  1. Åh vilket fint garn!!!
    Ska bli spännande att få se slutresultatet! :)

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart garn... Har du nystat det själv? Eller köpt det färdig nystat???

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad för alla kommentarer!

Observera dock att jag inte tar emot beställningar via kommentarer! Gäller även prisförfrågningar, osv.
Skicka då ett mail till mig, den finner du under menyn/kontakt. Tack så mycket för visad hänsyn!

Välkommen åter!

Related Posts with Thumbnails