Det här är vad jag har igång


Jag är ingen som påskpysslar, som jag har sett en del av er andra göra.
Men jag kollade lite vad jag har ”på gång” och det var inte så lite! Det är trevligt med lite variation, eller hur? Har jag en idé startar jag alltid den oavsett hur mycket saker jag håller på med. På det viset blir det aldrig tråkigt!

Jag har mycket som väntar på att bli sytt, ja det är snart dax att ställa upp symaskinen igen. Det är dax att få färdigt lite saker. Nackdelen med att bo litet är att man ska ha samma bord till många saker, så symaskinen hamnar ofta vid sidan om.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Det här är vad jag har igång”

  1. Hej!

    Jag ska kika lite mer på din sida senare idag, verkar jättemysig. 🙂 Själv älskar jag handarbete men har varit lite dålig på det på sistone.

    Tack snälla, vad bra att det brukar finnas där. Då ska jag hålla utkik. Om du skulle råka springa på ett nystan av den typen och tänker på det får du gärna tipsa mig. 🙂 Vill ju kunna slutföra mina babybyxor.

    Ha en fortsatt bra dag!

Kommentarer är stängda.