Åter med rosa babyfiltar

Nu återkommer jag till bloggen efter ca 1 veckas uppehåll. Vi har ”turistat runt” och badat och hälsat på familj/släkt i och omkring min hemby! Tänkte visa lite bilder därifrån någon dag men först vill jag gå igenom dem själv. Vi kom hem igår igen, så idag blir det lite lugnt.

På vägen upp och ner har jag givit bort
två babyfiltar som jag i högsta hemlighet har stickat!

De var till två av mina vänner som fick barn nästan samtidigt i juni.Garnet jag använde var Crisp från Svarta Fåret, lämpar sig väl till babyfiltar.
Ett rosa-melerat nystan på 200 g och ett vitt nystan på 100 g.
Storlek är på ett ungefär 50 cm * 60/70 cm.
Jag glömde att mäta längden, jag stickade båda filtarna samtidigt tills garnet tog slut.
Bara vanlig rät-stickning blev bra med detta fluffiga garn.

Här har jag slagit in filtarna i fina band.
Tycker att färgen på filtarna blev väldigt märklig på denna bild,
det blev mycket bättre på bilden ovanför.
Här är ännu två presenter som jag har gett bort, till mormor och farmor faktiskt. De fyller år samma dag nu i juli.
Mormor antydde att hon saknar lite garn för att sticka saker till barnbarnsbarnen med så hon fick garn som räcker ett tag. Farmor sa att hon hade lite problem att sticka numera. Jag gav henne två strumpstick-set från Knit Pro som är lite lättare att sticka med. De kan hon prova med och se om det går bättre eller inte.

Det är allt för idag, men jag har mer att berätta såklart så det kommer mera!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

4 svar på ”Åter med rosa babyfiltar”

  1. Jättefina filtar ,de kommer att bli varmt omtyckta!!Härliga presenter du ger bort,det blir oxå omtyckt!!!Må gott i värmen,idag har vi fått lite välbehövt regn o lite skönt med svalka då o då!kram =)

Kommentarer är stängda.