Melerad Sjal/ Axelvärmare

En enkel liten sjal,
eller snarare axelvärmare då den inte är så bred.

Jag kunde inte motstå det härliga garnet inne på garnbutiken, så underbart grön-blå-beige! Mina färger. Så jag gjorde en liten sjal av garnet. Så där som man kan ha över axlarna kalla sommarkvällar. Just nu är det lite för varmt för det, men det kommer ju såna kvällar.

Som ni ser ville jag inte visa min nuna idag. Så här funkar ju också.

Garn: EVA (Mondial), 3 nystan.
Stickor: nr 6

Mönster:
Stickad så att man utökar ena sidan varannat varv från 2 maskor till lagom bredd och sen minska från samma sida varannat varv.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Melerad Sjal/ Axelvärmare”

  1. snygg !
    Här skulle en sådan passa bra ! vi har omkrin +10 gr om dagarna nu.

    Ha det gott !

Kommentarer är stängda.