Ett varv i taget

I förra inlägget sa jag att det är för varmt för att  sticka ullkoftor, det är nästan för varmt överlag att sticka. Missförstå mig rätt, det är jättehärligt med värme! Det är också en härlig men lite knasig känsla att man blir glad för lite regn. (Röd är annars det nya vita.) 
På kvällarna, när det är lite svalare, då jobbar jag på min SilkeTweed kofta. Jag vill snart få den klar, även om det är (sena) kvällar som det funkar att sticka. Den glada nyheten är att jag bara ärmarna kvar!
Stickprovet jag gjorde använder jag som ficka i koftan, man får vara finulig. Jag får kämpa vidare, ett varv i taget. 
Jag har lite bomullsstickningar igång också, som är lite svalare. Det är säkert många som har lite stick-koma just nu precis som jag.
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Ett varv i taget”

  1. Den ser bra ut såhär långt. Men det skall ändå bli spännande att se hur den blir när den blir klar:)

    Ja, värmen kan verkligen ställa till det stickmässigt! Stickkoma täcker rätt bra min syn på att sticka just nu:)

Kommentarer är stängda.