En gång på stan

Något spännande hände häromdagen. Jag och killen gick ett ärende i stan (i Norrköping).
Så, plötsligt, tyckte jag att det var något igenkännande med en människa som gick förbi. Jag var tvungen att kolla igen. Ja men jäklar! En till titt hade jag tid med på den korta sekund. Så sa jag till killen:
– Den där killen som gick förbi hade en mössa som jag har gjort!!

Vilken grej. Vilken känsla av stolthet som dök upp! Det är jag som har gjort den och sålt. Och här ser man helt plötsligt en människa på stan som har på sig något jag har gjort. Utan att vara medveten om att det just är jag som har gjort den. Oj. Ja, det var en så häftig känsla.

– Då kan du skryta med att du har blivit stor. Den kända möss(a)-designern, folk går runt på stan med Design Katrina mössor, tyckte killen förtjust.

Nu ska vi väl inte överdriva det hela, haha! Men det är i alla fall fantastiskt att jag fick vara med om det ögonblicket för första gången i livet!

Det händer grejer. En väska blir, sakta men säkert gjord. Just nu är det jag gjort hittills i delar och pryder bordet. Som ni ser är det fullt med färg!

Nästa mössa som är beställd blir i dessa garner, sportfärger för ett specifikt lags hemma- och bortafärger. Jag började på den för nån dag sen, men det blev för stort, så jag fick repa upp och får börja om igen. Så kan det va!

Nu tar jag ett helg-uppehåll och återkommer till veckan! Trevlig helg!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

4 svar på ”En gång på stan”

  1. Vist är det en häftig kännsla,när man ser nån bära som man själv gjort!
    I dag är det skoteråkning som gäller…….blir du lite avis kanske…..skratt!
    skämt åsido ! ha en bra dag/jämtland

Kommentarer är stängda.