Alla dessa trådar!

Idag när jag kom från en ”dejt” med arbetsförmedlingen kunde jag inte bara gå förbi garnbutiken utan att gå in. Jag var trött av tidigt morgon(extra)jobb, en massa ringande ärenden därefter AF där jag bara blev ännu tröttare. Nå jag gick in och kikade, helt utan tankar. Det var då jag hittade det. Jag har haft mina tankar på sockar i självrandat sockgarn och inte för stora områden av färger. Inte hittat exakt det jag ville ha, förrän idag. Just det garnet fanns där i garnbutiken och väntade på mig! Ett lyxgarn, men jag tänkte det är jag värd! Jag som har varit duktig idag!Extra duktig, jag gjorde faktiskt klart de dubbelstickade fingervantarna idag, ska bara fästa hur många jobbiga trådar som helst. Vilket göra, dessa vantar! Pust och phu! Men nu är det inte mycket kvar. Så idag är jag extra nöjd med mig själv!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Alla dessa trådar!”

Kommentarer är stängda.