En fråga om hobbys


Det är så bra att dessa 10 grams mininystan finns! Jag finner mig utan vitt/blått garn ganska snart och jag har fingrar kvar att göra på ett par vantar. Det räcker inte till alla fingrar. Perfekt med lite lite mer garn till vantarna!

I helgen ska jag och killen åka iväg! Han ska tävla och jag tar med mig stickningen så har vi båda hobbys att göra. Det är skönt att jag inte är den ena i förhållandet med en hobby som tar upp tid och plats.

Kan en hobby bli för mycket hobby? Det funderade jag på igår. När är ens hobby ”för mycket”? Jag kom inte på något svar, eftersom allt är relativt. Det ligger i betraktarens ögon och alla är ju olika. Vad tycker ni? När är en hobby för mycket/ tar upp för mycket av livet?

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

3 svar på ”En fråga om hobbys”

  1. som du skriver så ligger det i betraktarens ögon och att alt är relativt! Kan det bli för mycke?nja! ska isf. vara att man glömmer att leva,då kanske det tagit överhanden,men stickningen kan man ju ta med överallt och ändå vara social…det var en tråd från mej!

  2. Ja… är det inte som med droger… När man låter det gå ut över att träffa vänner, man börjar missköta jobbet och den kriminella banan blir enda vägen att få tillräckligt med pengar för att finansiera det man håller på med. DÅ är man på hal is! 😉
    Skämt åsido-kan en hobby verkligen bli "för mycket"? Då kallas det väl snarare livsstil??

Kommentarer är stängda.