Virkbok och tidningar

Jag hittade en helt underbar bok häromdagen! 

Stora boken om virkning.

Det är jättebra bilder och lätt att förstå. Visar upp olika mönster väldigt tydligt, vilket är precis vad jag är ute efter. Längst bak fanns också beskrivning hur man krokar och gaffelvirkar och alla möjliga andra handarbetsmetoder, det är något att verkligen kolla upp längre fram!

Jag har testat två (för mig) nya virkmönster:

Detta heter Lejongap.
Fotade det uppockner eftersom det kommer att hamna uppockner när jag gör den här beställningen som jag har planerat. Där ser man, jag kan ju virka mönster också!
Det här är korsade stolpar, väldigt enkelt när man väl sätter igång!
Jag tog kort på mönstret uppockner här med, eftersom de kommer att hamna så i beställningen som är planerat.

Jag har dille på stick-tidningar! Just nu prenumererar jag på två av dessa och så hittade jag den tredje när jag var på stan. Det är jätterolig inspiration och det är alltid lika spännande att kolla i dem.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg