Vampyrstickning

…Det är just så boken heter som jag har fått i jultider. Jag tycker det är spännande och skoj med stick-böcker som har något annorlunda över sig. Inte bara vanliga vantar, utan något speciellt. Här i denna bok hittar man då ett speciellt tema: vampyrer.
Det innehåller skapelser så som ”blodiga” halsdukar, näthandskar och andra ting som andas mystik. Jag fastnade direkt för framsidan, ser ut som en underbar kofta!

Jag hade rätt, det var den som stod ut mest i boken. En helt underbar sak i fint lila. Den skulle jag vilja göra.  Åh, det är så väldigt många  tröjor jag skulle vilja göra, jag har tröjmani. Har man väl börjat kan man inte få ur tröjor ur skallen, lustigt nog. Jag ska påbörja en tröja inom nån månad eller två men inte detta mönster. Men jag ska komma ihåg detta mönster nästa gång jag hittar ett sånt där underbart garn som man inte riktigt vet vad man ska göra med. För i så fall så vet jag!

Tillsist vill jag önska alla ett härligt 
Gott Nytt År!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Vampyrstickning”

Kommentarer är stängda.