En omstickad tröja

I 2012 stickade jag en Ileana Pullover som jag nu har stickat om. Det av två anledningar. Tröjan hade bulliga ärmar som är väldigt opraktiskt under jackan (följ länken för att kolla). Sen tog mitt garn slut (Margaree från Fleece Artist) och det gjordes inte längre. Så jag försökte hitta nåt annat men jag var inte nöjd med med reslutatet. Så jag har inte använt den så mycket.

Nu hittade jag åt ett annat garn som matchar lite bättre med originalet, i material, färg och glans. Även om det inte är helt 100% lika så funkar det mycket bättre. Garnet heter Tepa från Araucania. Så nu kommer jag att kunna använda tröjan igen! Jag gillar verkligen oket på den här tröjan.
Det är lite svårt med melerat på tröjor, men det funkar här. Resultatet blev bra och jag är nöjd igen!

re-knitted Ileana Pullover knitted by DesignKatrina.se

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg