Cheeky hat i roströd

Har stickat en mössa. Har jag inte tillräckligt? Förvisso, men letade mönster till det nystan roströda AlpackaMerino jag köpte i höstas och mönstret på mössan verkade så trevligt. Det är helt klart en tillräcklig anledning.

Mönster: Cheeky hat av Matilda Kruse/ organicknitters

Garn: AlpackaMerino från Manduzana i färgen Weasley, använde 57 gram till strl M.

Stickor: 2,25 mm samt 3 mm.

Ett repetetivt mönster (1rm, 1am) är superskönt när man vill sticka på rutin till en film eller bara slappna av. Så skönt ibland! Garnet är en fröjd att sticka med, Manduzana har såna härliga kvaliteter på garn. Detta garn skulle jag absolut vilja sticka ngt mer i, kanske något större projekt. Vi får se vad som kan tänkas dyka upp, helt enkelt. Manduzanas garner är verkligen favoriter i alla fall!

Relaterat inlägg