Ilene Bag nr 2

Mönster: Ilene Bag av Hannah Mason

Garn: Lina från Järbo Garn (bomull/lin).

Vi har en stickad påse som vi använder väldigt mycket när vi handlar mat, hämtar paket, behöver ha med lite extra saker. Den är så mångsidig och bra till allt! När hela familjen använder den så aktivt, så är det läge att lägga upp för en till. (Eller hur!!) Jag har samma garn liggande hemma, fast i grönt så nu har jag stickat en till. Nu känner jag för att sticka upp min stash av lite tjockare bomullsgarner till fler påsar! För detta mönster är beroendeframkallande – enkelt men samtidigt händer det saker. Det har varit perfekt för att sticka upp 3 nystan i Lina.

Visst, jag hade kunnat sticka mig en påse på frihand också. Men när man har ett mönster och det blir så bra, varför ändra på ett vinnande koncept. Dessutom har mina egna idéer inte blivit så mycket av den senaste tiden. (De fungerar inte och så kan det vara ibland! Nästa idé funkar säkert bättre.)

Jag håller också på att teststicka en socka för en Svensk designer… men mer om det en annan gång!

Relaterat inlägg