Jag kan ju!

Det ska bli en Bolero!
Jag har kommit en bit på ena armen och det ser ju tjusigt ut.

Jag har inte stickat spets eller hålmönster förut, ja, i alla fall inget att tala om. Det såg så svårt och komplicerat ut. Jag sköt fram det och tänkte jag ska lära mig det… men sen. Först vill jag göra en massa annat. Sålunda har jag gjort en massa annat, bland annat lärt mig dubbelsticka, sticka tröjor och virka (fritt, kan inte följa mönster).

Jag gillar att lära mig mer, och tycker att man allmänt ska uppmuntra den fria skapelseförmågan!
Så när jag fick hem det här fina garnet (från Nyansera) så insåg jag att det måste ju bli en massa hålstickat/spets, förstås! Det var lite lättare än vad jag hade förväntat mig, det mönster jag har provat i vilket fall.

Bilden till vänster har jag tagit inomhus. Garnet är något ljusare än så.
Bilden nedan är taget av Nyansera och utomhus, och är mörkare i verkligheten. Det verkar vara ett sådant garn som verkligen ändrar färg beroende på ljuset!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Jag kan ju!”

  1. Jättesnyggt mönster på boleron, ser underbart ut i det garnet.

    Mvh
    Lena
    (En som läser din trevliga blog men inte bloggar själv)

Kommentarer är stängda.