Mössa Brun-svart

En liten notis om en mössa jag gjorde klart till sambon till jul.
Han hittade ett garn som han tyckte att det ville han ha en mössa av. Såklart gjorde jag en mössa då!
Det är ett svart-brunt melerat blandgarn, och denna har jag helt improviserat fram. Jag har inte mätt eller haft mig någonting, utan jag har bara gått på känslan. Nu känns det som jag borde minska, osv. Så jag har inget mönster denna gång, för jag har redan glömt bort hur många maskor jag hade och inget mätt.
Jag har använt mig av moss-stickning, det passade bra på garnet!

För vissa kanske det känns lyxigt att bara kunna improvisera fram en mössa sådär, men det kommer ju mer man stickar! Jag kände för flera år sedan att allt det där jag har i huvudet skulle jag vilja kunna skapa och så det blir som jag tänker. Då bestämde jag mig: jag ska bli så bra att jag bara kan spotta fram det där jag har i skallen. Träning, träning! Än har jag mycket jag vill lära mig, många metoder som jag inte kan men som jag vill kunna. Någon dag ska jag även kunna dem. Det är bara att satsa!

Just nu då?
Jag jobbar hårt på uppifrån-och-ner koftan i höstfärger, som jag har behövt repa upp en sväng (buhuu). Jag ska visa någon dag!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg