Sytt sommarkläder

Långkofta DesignKatrina

Jag har sytt lite kläder under sommaren som helt enkelt inte hunnit ut till bloggen, så nu visar jag flera. Detta för att uppdatera garderoben lite. Först ut är:

De vida byxorna!
Jag har tidigare sytt ett par vida röda byxor, nu kommer det flera. Jag älskar denna modellen! Så det har blivit ett par storblommiga och ett par i färgen terrakotta. Mönstret kommer från Stoff och Stil och heter ”Vid byxa med hög midja”.

Nästa är en lång kofta, som jag även sytt förut. Mönstret heter (nummer) 2501303 från Stoff och Stil, men de verkar ha tagit bort mönstret ur sortimentet nu. Tyget är ett luftigt stickat tyg jag köpte på rea nu i sommar!

Det är mycket toner i orange just nu, ser jag, men det är ju en fin färg! Gillar mest rostiga orange färger, men även denna lite mer klara orange är fin. Jag känner mig inte helt ”färdigsydd” för denna sommar än, men vi får se vad som hinns med helt enkelt!

Relaterat inlägg