Cria cardigan

Förra sommaren började jag sticka en kofta från en stickbok som heter ”Little red in the city” av Ysolda Teage. Cria heter koftan, som jag började sticka i ett Lin garn – Tynn Line från Sandnes garn.

Jag kom inte alls överens med garnet och då blev denna stickning liggandes. Tittade igen på den nu i sommar och tänkte att jag istället kan sticka bara lite på längden så kan det bli en klänningskofta, med korta ärmar. Sagt och gjort, stickade klart den (hade stickat till att jag delade upp för ärmarna), korta ärmar så har jag nu en supersnygg klänningskofta i lin.

Knapparna fanns hemma, lätta träknappar. Nu har jag en hel del garn över, så jag tänker att jag kan sticka lite disktrasor i dubbelt garn. Det behövs alltid!

Mönster: Cria av Ysolda Teage

Garn: Tynn Line av Sandes garn.

Relaterat inlägg