Plus och minus

Okej, det är inte ofta som jag ger upp på ett projekt, extremt sällan faktiskt. Men i detta fall funderar jag på det. 

Det är ett jättehärligt mönster på en kofta, det blir superfint, det kommer passa perfekt till flertalet av mina klänningar både i form och färg.

Så varför repa upp? Jo – jag är inte överens med garnet. Jag har kämpat för att kommit den bit jag kommit. Garnet delar sig frekvent så man måste titta noga när man stickar och tillslut blir jag less. Men jag är ändå tveksam just för att det ser fint ut. Jag har dock inte stickat så mycket på den.

Frågor:
* Kommer jag sticka klart? – Tveksamt.
* Kommer den användas om den blir klart? – Helt klart.

Den stora frågan är: Repa eller fortsätta?

Lite gladare blir jag av Saco Stripes linnet som väldigt snart är klar! Ärmhålen ska få en finare avskutning och jag ska fästa trådar. Jag har förändrat mönstret något, kommer mer om det senare. Tänkte få klart ett linne till sommaren men än så länge går jag omkring i linnen. Så det är inte ”försent” och förresten så kommer fler somrar! Jag trivs bra i linnet, som är i bomull och lingarn.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg