Jeansgenser – en början

Nu har jag haft fullt upp igen, har t.o.m. tagit en tripp på 5-6 timmar ena vägen för ett seminarium på universitetet. O sen hem lika långt. Jag överlevde så att säga!
Hade såklart mina små stickningar med, men det är julklappstillverkning och inget jag visar än.

Vad som hänt sen sist är en Jeansgenser. Japp, har börjat på en till tröja, av restgarner som blivit över i alpacka/ullgarnet Sterk. Orange, roströd-brun, petrol, lite grönt, svart, lite gult och blått. Det är ränder som gäller och det är en hel del 70-tal i färgerna.

Men så roligt det är! Kul att hänge sig i favoritfärger i en salig röra. I strukturerade ränder, kanske är bättre att säga. I mönstret framkommer tips att de mörka partierna är de som kommer i blickfång så det är bra att tänka var de hamnar. Försöker tänka efter det tipset. Har också repat upp lite när färgerna inte matchade så bra, men kommit fram till en grön rand o sen blått längst ner på tröjan. Och har stickat svart på ärmarna.

Jag vill sticka en till sen. Kanske som kofta?

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Jeansgenser – en början”

  1. Det är undrerbart när man hittar ett mönster man verkligen gillar så mycket att man vill sticka det flera gånger:)

    Och den ser fin ut såhär långt:)

Kommentarer är stängda.