Vinterfröjd – nytt mönster

Gratis stickmönster Vinterfröjd

Granen står upplyst i mörkrets blå sken och snöflingorna faller till ett täcke på marken. Vi flätar julhjärtan, sätter upp volangerna och tar fram duken med de vackra ornamneten. Vinterns högtid är inspirationen till den här halstuben med tillhörande mössa. 
Gratis mönster Vinterfröjd

Med samarbete med Falkgarn så har jag tagit fram ett vintrigt mönster som funnits i mitt huvud (och dator) i flera år, det är så kul att äntligen få ut det. 
Man kan ju välja att själv mixa mönstret som man vill, om man vill ha färre motiv eller byta plats på dem. Eller om man bara vill jobba med två färger, till exempel. Jag använde fyra färger i mönstret: ljusgrå, ecru, röd och mörkblå.
Garnet är Falkgarns Sport som finns i nya enfärgade nyanser. Det är ett lite tjockare slitstarkt garn.
Stickfastheten är på 20 m * 22-23 v i flerfärgsstickning. 
Gratis mönster Vinterfröjd
Här finns Falkgarns blogginlägg om mönstret. 
Här är länken till mönstret på Ravelry.
Här är länken till alla mina mönster hos FalkgarnGratis mönster Vinterfröjd

Gratis mönster Vinterfröjd


Alla bilder är upphovsskyddade och tillhör mig, även nu när jag inte skrivit min text på bilderna. Används inte utan tillåtelse (som Falkgarn har).

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Vinterfröjd – nytt mönster”

Kommentarer är stängda.