En till virkad rubiks kub

I somras gjorde jag en virkad version på en Rubiks Kub, nu har jag gjort klart en till. 
Rättare sagt så började jag på den i somras men har legat nästan-färdig fram till nu. Ibland får man stora rycket och gör klart gamla projekt.
Det gäller att veta vilken färg som ska gränsa till vilken annan färg. Som tur så finns det väldigt många kuber här hemma, det är lätt att kolla vilken ordning de ska komma. Förutom dessa tre sidor av rött, blått och gult så finns även orange, grön och vit på de sidor vi inte ser på bilden.

En rolig liten grej att hänga i backspegeln!

Förra kuben jag virkade gjorde jag av mininystan i akryl, denna gången blev det mininystan i bomull (Candy). Det var lite lättare att jobba i det.

Vill du göra din egen kub?
Mönster på kub finns även via länken ovanför!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg