Skapande

Ännu en vecka som gått fort, just nu verkar det bli lite helguppdateringar här.

Jag jobbar på lite mönster, inget jag kan visa än. Ibland tänker jag att det tar för mycket tid och energi. Sen är det svårt att helt enkelt låta bli, för det bara kommer till mig! Det är så otroligt roligt att skapa nåt nytt och samtidigt kan man tvivla på det man gör. Sen i slutändan är allting så värt, för att det man tänkt blir bra! Det händer att man ratar idéer mitt i skapande också förstås, när man ser att det inte blir bra. Det går upp och ner med allt! Som vanligt är det på hobbynivå.
Under tiden så har jag lagt upp ett par TantUlltuss sockar, det är lite så att jag nästan är den sista som lägger upp sockar från den stickdesignern! Så det var hög tid att lägga upp och först ut (det lär ju bli flera) är mönstret Två tanter och Valentino! Ännu ett mönster som jag tittat på länge, årets tema verkar hittills vara ”sticka favoriter”. Ett trevligt kvällsnöje (när man inte somnar ifrån)!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Skapande”

  1. Vilket välvalt tema du har för i år – sticka favoriter:)

    Men att sticka favoriter ger bra energi, och snyggt blir det ju också!

    Vissa saker måste få ta tid. Man kanske önskar att det gick fortare, men så funkar ju inte den kreativa processen, utan det måste få ta den tid det tar:)

Kommentarer är stängda.