Projekt Overload

Tänk vad en del veckor går fort, mycket att göra under veckan för att förbereda lite födelsedagsfika. Nu är det över och det är rätt skönt med.

Jag har den sista tiden både funderat på vad jag ska starta för projekt och haft svårt att välja för det finns ett antal jag vill sticka just nu!Citron Grand
Det här gula garnet har jag haft ett tag. Det är ett silkesgarn, Soft Silk från BC garn. Jag har funderat o tänkt om detta garn och hittat för mycket saker man kan göra. Så då gjorde jag det man bör: gå tillbaka till grunden och enkelheten. Jag la upp en Citron sjal och är jättenöjd med mitt val! Det kommer bli grymt bra, om jag orkar med de långa varven sen! Jag la upp för sjalen på midsommarafton, med vetskapen att det blir en hemmastickning.
Silkesgarnet ger denna sjal en härlig struktur som jag gillar!

Fergus sockar
Jag vill göra så många sockar just nu, det är socktider. Sockar i huvudet, sockar på pinnarna. Jag har köpt mönster till flera stickmönster dessutom, som jag bara måste göra efter dessa par!
Dessa sockar stickar jag i störta storleken, till min man med stora  fötter. Jag vill sticka mig ett par också, så småningom. De är roliga! Men så långa sockar, det tar ju lite extra lång tid. Nu är skaften kvar! Min ta-med stickning!

Regnbågsfilten
Jag virkar några regnbågar när jag känner för det, den växer. Men likasom sjalen så behöver man lite mer att pyssla med under tiden. Det funkar bättre att sticka än virka, då jag får ont i händerna när jag virkat ett tag.
För den som undrar om jag har nåt mönster på gång så har jag ett färdigt, men det är ett höstmönster så jag håller på det ett tag till!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Projekt Overload”

  1. Kan känna igen mig i att det ibland är svårt att välja projekt:)

    Vilken vacker färg på citronsjalen! Den kommer att bli så fin!!

Kommentarer är stängda.