Lite av varje

Igår besökte jag för första gången butiken Stickeriet i Knäppingsborg i Norrköping, de öppnade i början av året. Så sällan som jag är i stan så dröjde det fram tills nu innan jag kom dit!
Jag hade tänkt kolla efter garn till en sommartröja och kom hem med ett intressant hampa/bomull/modal garn + mönster som känns bli en sval och skön sommartröja! Jag är helnöjd med besöket, fast lite svårt att hitta först bland alla butiker.


Jag är också glad för att jag äntligen stickat klart min tunika! Jag la till ärmar på den då jag hade en massa garn kvar i flera färger, dock inte jättemycket vit som är grundfärgen. Men det blev bra och jag är nöjd! Nu gäller det att fästa alla dessa trådar… jag borde ju inte spara alla till sist egentligen. Och därefter ska den blockas så den blir slät o fin! Det blir ett inlägg om tröjan sen efter det.

Istället för att fästa trådar har jag lagt upp en lite akut stickning: fingervantar till lillan (efter att vi tappat bort ett par). Dock hittade jag fingervantar på rea igår som håller säsongen ut (köpevantar går gärna sönder fort). Men jag fortsätter på mina fingervantar ändå, bättre med fler par vantar än för få!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Lite av varje”

  1. Ditt garnval inför sommartröjan låter så himla skönt att ha på sig när det börjar bli varmt ute, och mönstret ser ut som en riktigt skön sommartröja!

    Så fin den blir – tunikan! Jag förstår att du är nöjd med att du förlängde armarna, för det blev väldigt fint! Att fästa trådar är förstås lagom kul, men resultatet gör det väl värt besväret:)

Kommentarer är stängda.