Små saker

Det här är en present som jag har pysslat med tidigare. Så jag har inte kunnat visa dem förrän nu!

 Först ut ännu en solhatt som, liksom lillans solhatt är virkad med stjärnmotiv. Garnet jag använt här är ett bomullsgarn som heter Fresco. Det är melerat i orange, vinröd, vit och grön. Känns väldigt somrigt! Det är virkat på frihand och provat på min dotter som är i ungefärlig samma ålder.

Skärmen har jag även här gjort extra stark med hjälp av smygmaskor utanpå varven med fasta maskor.

Den andra lilla presenten är en enkel ljusgrön sommarklänning med fåglar i olika färger (gul, blå, lila, rosa, osv) i storlek 98. Mudden fick bli gul då. Klänningen är ärmlös, vilket kan vara lite skönt när det är varmt på sommaren. Tyget är ett trikåtyg som är ÖKO-certifierat.  Mönstret är ett mönster som jag har modifierat om, ursprungligen från Ottobre Design.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg