A eller B?

Två nystan mysiga bandgarn i Noro!

Jag hittade dem på Tradera för att ha till min virkade korg, där det fattades lite till ett handtag.
Nu har jag lite funderingar om jag verkligen ska ta det vackra Noro garnet till detta eller inte.

  • Norogarnet var underbart vackert, som skulle kunna bli en jättefin halsduk. Garnet kanske är lite för fint för korgen som har lite grövre garn. Men det är samma sorts kvalitet i detta garn som korgens garn.
  • Jag fick också andra bandgarn som jag fick från sambons mor. Det är trikåtyg i de bandgarnen jag fick från henne, samma bredd eller bredare än garnet i min korg. Dock passar inte färgerna i något av bandgarnen jag fick så superbra med korgen.

Så – dubbelt Noro-garn eller trikå-bandgarn?

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”A eller B?”

Kommentarer är stängda.