Knapp på posten

Jag fick ett trevligt brev hem med posten häromdan. Beställde knappar för några veckor sen, till lillans kofta bl.a. Det blev lite försenat, av mänskliga orsaker, men nu har jag knapparna! 
 

Fyra sorters knappar

Jag hinner inte komma iväg till nån garn/tyg-affär så ofta så nu beställde jag från nätet istället. Det funkar bra det med! Jag har bara tråkiga plastknappar hemma och jag ville köpa lite knappar i naturmaterial istället. Så därför är det bara en sort av dem som jag vet vad jag ska ha till.

Det blev en tråkig kvällsbild på knapparna, men de är riktigt vackra! Jag har lite begränsat med tid jag kan ”pyssla”/ta fram knappar och fota, undan från nyfikna barnhänder.Jag länkar till stället jag köpte dem, för bättre bilder.

Här är knapparna: 
Gammelrosa knapp i horn – dessa ska jag använda till lillans lila kofta jag stickade för ett tag sen!
Grön pärlemorknapp – jag gillar grönt, de kommer säkert till användning snart! Glansiga fina.
Röd knapp i horn -de är riktigt snygga! Ojojoj! Det måste få hamna på nån snygg kofta!
Brun knapp i kokos – en neutral knapp med många användningsområden. Häftigt med kokos.

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg