Nytt och gammaltIdag fick jag hem ett litet paket, himla snabbt att få de nya banden från MinaNamnband. De jag har är snart slut och denna gång hade jag tänkte lite nytt. Förväntan och längtan efter att få se banden! Oh så snygga de blev då! Text på båda sidor av kanten blev himla bra. Jag är helnöjd!
De får bland annat bo i min fina trälåda. Den har jag haft i evigheter, fint ska få va i något fint.


Skönt när man kan få användning av de garner som ligger hemma i lådan och väntar på rätt projekt! Det är Big Verona garn, och jag har tre stora nystan. Min kompis ville ha grönt – jej! Det har jag!
Jag ska göra strumpor ca 50 cm långa, som går upp till låren – mysstrumpor! Skulle jag göra såna strumpor till mig skulle det krävas ca 70 cm strumpor! Hihi! Så jag tycker det är trevligt att min kompis som beställt dem inte är lika lång som mig, så de blir klara någon gång. 🙂

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

6 svar på ”Nytt och gammalt”

Kommentarer är stängda.