Ursäkta oröran

Så vackra höstfärger det är ute nu! Jag njuter och tänker på en miljon projekt man kan göra i jordnära höstiga färger. Såg ett löv och tänkte så perfekt det var i färgerna. Så vill jag ha! Jag hade ingen kamera med mig dock, så det lever kvar i mitt minne.

Sen kommer jag hem, äter och tröttheten är över mig. Sen ska man sova och upp igen på morgonen! En ny dag då man tänker ”vad hände” och sen är det en ny vecka. Ja det går så himla fort nu! Så bloggen har varit orörd ett tag nu!

Jag har väl stickat nåt varv här och där men mer än så har det inte hänt. Började på en härlig uppifrån och ner kofta häromveckan som jag inte tagit kort och bloggat om än. Så det finns saker, bara inte tiden. Får ta tag i detta till helgen!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Ursäkta oröran”

  1. Jag känner igen mig kan jag säga… Är inte så flitig med min blogg heller, det går lite upp och ner. Ha det bra! Har börjat använda min mysiga kattmössa på kvällarna när jag cyklar till och från min tvåändskurs.

Kommentarer är stängda.