Förvaring

Jag är noga med hur jag förvarar mitt garn. 
Det är genomskinliga plastlådor med lock som gäller, om jag inte stickar med det just nu förstås. Då blir det projektväskor i tyg! Men annars har jag ett helt gäng lådor i ett stort skåp där jag försöker få plats med allt! Jag har just rensat och sålt det mesta jag rensat ur. 
Men det färdiga plagget då? Hur ska man förvara det? Det logiska är ju att man håller det i tätslutna lådor för att skydda dem. Men det gör inte jag. Jag lägger mitt stickat bland mina andra kläder, beroede på vad. Sockar i en låda, tröjor i en låda, osv. Har tänkt på det sista åren men jag vet inte riktigt hur det ska till att förvara stickat bättre. Eller rättare sagt: var får jag plats med tätslutna lådor i garderoben?
Hur gör ni som läser detta med förvaring?
Hur förvarar ni garn respektive färdigstickat? Det vore intressant vilka lösningar ni har hittat!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

Ett svar på ”Förvaring”

  1. Sockarna i socklådan, mössor och vantar i en korg i hallen. Sjalar i garderoben, utom de jag använder mest, som ligger på en hylla i hallen. Många tröjor och koftor ligger i en bokhylla i hallen, där jag förvarar stickat i den övre delen och skor i den nedre delen (Billybokhylla), och sedan hänger jag en del tröjor och koftor som jag använder ofta på galgar i garderoben. Jag vet att det är ett stort no no i stickvärlden, men då har jag bra översikt på dom. Till min förvåning har de inte tappat formen eller blivit deformerade (kanske för att jag inte hänger upp sådant som är stickat med stora stickor), utan de ser fortfarande fina ut, trots att en del har hängt på en galge i åratal. Funkar utmärkt, och har gjort det i rätt många år nu:)

Kommentarer är stängda.