Vacker halskrage

Det här är en sak som jag tänkt sticka länge, men det har kommit andra saker emellan. Nu blev den klar i väldigt god tid nu till våren!

Någongång för flera år sen köpte jag en härva med Alp Nautral från Feza ”bara för att testa”. Sen har jag funderat vad det ska bli. När jag sökte på mönster på Ravelry så dök en väldigt vacker halskrage upp, ”Shaped Cowl” (mönster Feza) stickad i Alp Nautral. Då visste jag vad härvan skulle förvandlas till!

Jag tycker om den här orange-röda färgen på härvan! Det tog inte lång tid att sticka den, det enda tråkiga var att det fanns 8 knutar i en härva. Jag tycker om att man formar kragen med olika stickstorlekar!

Efter blockning så är det nu bara att använda den och jag kan redan säga att jag tycker om min halsmojäng väldigt mycket!
http://designkatrina.se

Relaterat inlägg

2 svar på ”Vacker halskrage”

  1. Lite trist med alla knutarna:(

    Men slutresultatet är jättefint, och kommer värma halsen skönt när det är kallt ute:)

Kommentarer är stängda.