Vimplar

Jag har rotat i mina tyglådor på jakt efter tygsnuttar att göra vimplar av. Jag hittade massor! Mycket av tygsnuttarna i rosa nyanser fick jag med när jag köpte en hemlig låda från Panduro Hobby för en himla massa år sen. Då tänkte jag: vad ska jag med dessa tyger till, jag använder inte rosa. (Quilt-tygsnuttar.) Men nu kunde jag ta fram dem! Sen har jag även hittat andra tygsnuttar som blivit över från nåt annat. Då har jag fått klippa ut vimplar där jag kunnat och struntat i trådraken! Det är ingen panik, det ska ju bara hänga mot väggen. Det går alltid att sy nya isåfall.

Jag har gjort det väldigt enkelt: 
Klippt ut en vimpel i mönsterpapper o därefter i tygen.
Sick-sackat kanterna och vikt in toppen. Sen har jag sick-sackat en söm där jag vikt in så man kan trä in ett snöre.

Jag sydde 8 st till barnrummet, men jag vill inte visa allt än. Det är, så att säga, lite rörigt ovanpå byrån o skåpet. Måste rensa lite först. Men mycket är iallafall klart i barnrummet! Nu också vimplarna. Det blev så fint!

http://designkatrina.se

Relaterat inlägg